"Gandhi değilim ki!"

West Ham Menajeri Slaven Bilic, takımının 4 yılı aşkın bir süre sonra ilk deplasman penaltısını kazanması üzerine, "Kendini yere atanlar kulübü olarak tanınmamızı istemem. Ama ben Gandhi değilim. Arada olabilir" dedi.

NTV Spor 20.04.2016 - 11:04
"Gandhi değilim ki!"

West Ham, geçtiğimiz hafta sonunda Leicester City deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu maçta West Ham'ın Payet'nin düşürülmesiyle kazandığı penaltı çok tartışıldı. İşin ilginç yanı bu, Londra temsilcisinin 4 yılı aşkın süredir rakip sahada kazandığı ilk penaltıydı. Ayrıca bu sezon ikinci kez beyaz noktaya gidebildiler.

Slaven Bilic, bu penaltı konusundaki sorulara ilginç bir yanıt verdi. Kendisinin 1998 Dünya Kupası yarı finalinde artistik bir numarayla Laurent Blanc'ı attırması gündeme geldi. Hırvat teknik adam öncelikle Blanc olayında kendini korumaya çalıştığı belirtti. Sonra sıra penaltı olayına geldi.

"Futbol bir temas sporu. Bir futbolcuyu ceza alanında tutamazsınız. Verilen verilmeyen penaltılar oluyor. Tabii ki kendini atanlar kulübüm olarak tanınmak istemeyiz. Ama arada bu tür penaltılar kazanmaktan rahatsız olmam. Sonuçta ben Mahatma Gandhi değilim".

Bilic geçen sezon Beşiktaş'ın Bursaspor'la oynadığı maç sonrasında, "Oyuncunuz kendini atsa hakemi uyarır mısınız?" sorusuna "Ben Mahatma Gandhi değilim. Hangi teknik direktör söylüyor ki?" yanıtını vermişti.

 

Sayfa Yükleniyor...