Eksikler düşündürüyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 9 maç aradan sonra galip gelen Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa karşılaşmasının kadrosunu yapmakta zorlanıyor. Hollandalı çalıştırıcı, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle yine farklı bir 11 ile sahaya çıkacak.

NTV Spor 21.04.2016 - 14:37
Eksikler düşündürüyor!

Sarı kırmızılı ekipte cezaları bulunan Ryan Donk ve Hakan Balta, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor mücadelesinde ağrı hissedip oyundan çıkmak zorunda kalan Wesley Sneijder, Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Hollandalı yıldız, son antrenmanda yenileme çalışmasını kendisine ayrılan program dahilinde yaptı. Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyen Selçuk İnan, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer ise tempolu koşulara devam ediyor. 3 oyuncunun da durumu maç günü netlik kazanacak.

Biir süredir takımla birlikte çalışmalara başlayan Sinan Gümüş ise formasına kavuşmak istiyor. Genç futbolcu ile özel olarak ilgilenen Riekerink, Sinan'ı hazır olduğuna inandığı an kadroya alacağını söyledi. Yoğun tempoda çalışan Sinan, Kasımpaşa maçında kadroya girmeyi amaçlıyor. Çaykur Rizespor maçında hafif sakatlıklar geçiren Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu'nun ise durumlarının iyi olduğu ve Kasımpaşa maçında oynamalarına engel bir durumun olmadığı belirtildi.

Riekerink; Selçuk, Sneijder, Chedjou ve Denayer'in yetişmemesi durumunda orta saha ve savunma kurgusunda mecburi değişikliğe gidecek. Savunmada Semih-Koray ikilisi Hollandalı çalıştırıcının kadrodaki tek seçeneği konumunda. Semih'in savunmanın ortasına geçmesi halinde sağ bekte Sabri Sarıoğlu şans bulacak. Orta sahada ise Bilal Kısa ve Emre Çolak, Çaykur Rizespor maçındaki performanslarıyla formaya daha yakın görünüyor. Ancak Riekerink, Sneijder'in kadroda yer almaması halinde Emre Çolak'ı ofansif orta saha olarak oynatıp, Jose Rodriguez'e de forma verebilir.

Sağlık heyetinin, sakatlığı bulunan oyuncular ile ilgili maça doğru vereceği rapor, Riekerink'in kadro tercihinde belirleyici olacak.

Sayfa Yükleniyor...