"Çok ciddi gelişmeler olacak"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezon için 4 teknik direktör adayı ile görüştüklerini söyledi.

NTV Spor 22.04.2016 - 13:18
"Çok ciddi gelişmeler olacak"

Gazetecilerle sohbet toplantısı yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Avrupa'dan dönüp kendisine rapor sunduğunu vurgulayarak, "Önümüzdeki günlerde bu konuda çok ciddi gelişmeler olacak" dedi.

Yeni sezon için bir süre önce Erdal Keser ile görüştüklerini vurgulayan Özbek, "Görüşmemiz 15 dakika sürdü. Ancak sportif direktörlük gibi bir görev için değil, biz kendisini önümüzdeki sezonda yardımcı antrenör olarak düşünmüştük" diye konuştu.

Mali disiplinin Galatasaray için çok önemli olduğunu vurgulayan Özbek, "Bizim bu yıl öncelikli hedefimiz kulübün mali yapısını düzeltmekti. Rakamlar gelecek adına bizi umutlandırıyor. Endişelenmeye gerek yok, Avrupa cezamızı bu sene çekeceğiz. Futbolda bazen başarısızlıklar olabiliyor" şeklinde ifadeler kullandı. Bu konuyu dünyanın sonu olarak görmeye gerek olmadığını söyleyen Özbek, "Galatasaray tekrar ayağa kalkacak ve şampiyon olacaktır" şeklinde görüş belirtti.

"KASADA TEK KURUŞ YOKTU"
Özbek, Ünal Aysal dönemine de vurgu yaparak, "Galatasaray'dan giderken iyi bir mali tablo bıraktık diyenler var. Ben geldiğim ilk gün kasada tek kuruş yoktu ve Haziran ayı için ödenmesi gereken 60 milyon dolar vardı. Tarık Çamdal'ın parasını ben ödüyorum" dedi.

"TAPULAR BİZDE"
Geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılan Dumankaya firmasının sponsorluk konusuyla ilgili de konuşan Özbek, "Dumankaya konusunda bizim yapacak bir şeyimiz yok. Bu sezon başında 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık. Ancak bu sezon öyle talihsizlikler yaşıyoruz ki, Steven Spielberg bile böyle senaryolar yazamaz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...