Selçuk yüzleri güldürdü!

Galatasaray'da Selçuk İnan sevinci yaşanıyor...

NTV Spor 22.04.2016 - 16:08
Selçuk yüzleri güldürdü!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup eden Galatasaray, gözünü ligde oynayacağı Kasımpaşa maçına çevirdi. Pazar günü TT Arena'da oynanacak karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik direktör Riekerink'i zorluyor. Hollandalı çalıştırıcıyı, Selçuk İnan'dan gelen haber sevindirdi. Diğer oyuncuların durumu ise maça doğru netlik kazanacak.

Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa mücadelesinde takımdaki yerini alabilecek. Selçuk'un son antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışması teknik heyeti memnun etti. Sakatlığı geçen deneyimli futbolcu, Antalyaspor mücadelesinde de oynayamamıştı.

Pazar günü Kasımpaşa ile TT ARena'da karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda Wesley Sneijder'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Hollandalı yıldız, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Teknik direktör Riekerink, Sneijder'in durumu ile ilgili sağlık heyetinden sık sık bilgi alırken, son karar maça doğru verilecek.

Auerilen Chedjou ve Jason Denayer ise tedavilerinin ardından özel istasyon çalışması gerçekleştirdi. Chedjou'nun Kasımpaşa mücadelesine yetişmesi zor görünürken, Denayer'in ise yetişirse 18 kişilik kadroda bulunabileceği ifade edildi.

Galatasaray'da ayrıca kart cezalıları Ryan Donk, Hakan Balta ve Yasin Öztekin, Kasımpaşa maçında oynayamayacak. Teknik direktör Riekerink, taktik antrenmanlarında fazla forma şansı bulamayan isimleri kullanarak performanslarını yakından takip ediyor.

Sayfa Yükleniyor...