"O pozisyonla ilgili mutlu değilim!"

Beşiktaş'a karşı hat-trick yapan Hugo Rodallega, kaçırdığı penaltıyı tamamlayarak attığı golden sonra üzgün bir görüntü verdiğinin hatırlatılması üzerine "Penaltıyı kaçırmak istemiyordum. Kaleciden seken top beni mutlu etmedi" yanıtın verdi

NTV Spor 23.04.2016 - 21:36
"O pozisyonla ilgili mutlu değilim!"

Beşiktaş ağlarını üç kez sarsan ve Türkiye'deki ilk hat-trick'ini yapan Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega, maçtan sonraki duygularını "Çok mutluyum. Sadece benim için değil herkes için çok iyi bir maç oldu. 3 gol attık, onlar da 3 gol attı. Bence Beşiktaş da bu maçtan zevk aldı. Kazanmak istiyorduk. Yine de oyun olarak güzel bir maç oldu" sözleriyle ifade etti.

Kaçırdığı penaltıyı tamamlayarak attığı golden sonra üzgün bir görüntü verdiğinin hatırlatılması üzerine Rodallega "O pozisyonla ilgili mutlu değilim. Penaltıyı kaçırmak istemiyordum. Kaleciden seken top beni mutlu etmedi. Ama bu futbol. Ronaldo'nun da Mario Gomez'in de başına gelebilecek şeyler. Yine de dönen topu gol yapmayı başardım. Futbolu güzel yapan şey de bu" dedi.

Öte yandan Rodallega, Süper Lig'de bu sezon hat-trick yapan 6. oyuncu oldu.  Ligde daha önce Beşiktaş'tan Cenk Tosun, Çaykur Rizespor'dan Deniz Kadah, Eskişehirspor'dan Gekas, Osmanlıspor'dan Ndiaye ve Bursaspor'dan Necid bir maçta üçer gol atma başarısı göstermişti.

Sayfa Yükleniyor...