"Neler yapacağımızı her zaman biliyoruz"

Fenerbahçeli futbolcu Nani, Trabzonspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu ve ligin kalan bölümünde kendilerini bekleyen tüm karşılaşmaların zorlu olacağını ifade etti.

NTV Spor 23.04.2016 - 22:27
"Neler yapacağımızı her zaman biliyoruz"

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Portekizli futbolcu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile yapacakları maçın zor geçeceğini belirterek, "Ligin bu döneminde artık bizi bekleyen tüm karşılaşmalar zorlu olacak. Son karşılaşmalarda oynadığımız gibi kendimizi işimize tamamen vermeliyiz. Sahada elimizden gelen her şeyi yapıp, hedefimiz olan 3 puana ulaşmak istiyoruz. Kendi futbolumuzu oynayarak bunu yapmamız gerekiyor." diye konuştu.

Konsantrasyonlarını üst seviyede tutmaları gerektiğini dile getiren Nani, "Sezon içinde iyi dönemleriniz, kötü dönemleriniz olur, zorlukların içinden geçtiğiniz dönemler olur ama biz profesyonel futbolcularız. Neler yapacağımızı her zaman biliyoruz. O yüzden konsantrasyonumuzu her zaman üst düzeyde tutmaya gayret gösterip, yolumuza birlik olarak devam etmeliyiz. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.


Sayfa Yükleniyor...