Ligde ilk kez!

Galatasaray, Riekerink ile ligde ilk kez galip geldi

NTV Spor 24.04.2016 - 18:52
Ligde ilk kez!

Kasımpaşa'yı 4-1 yenen Galatasaray, Jan Olde Riekerink'in teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından ligde ilk kez kazandı.

Riekerink yönetiminde Eskişehirspor (3-4), Çaykur Rizespor (1-1), Fenerbahçe (0-0) ve Antalyaspor (2-4) maçlarından istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılılar, Hollandalı teknik adam yönetimindeki 5. lig maçında galibiyetle tanışmış oldu.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendiği müsabaka, Riekerink yönetimindeki resmi müsabakalarda alınan ilk galibiyet olmuştu.

Sarı-kırmızılı ekip, ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u 4-0 yendiği maçın ardından bu kulvarda ilk kez dört gol birden attı.

Galatasaray'ı galibiyete taşıyan isimlerden Podolski, bu sezon ligdeki 12. golüne imza atarken, Selçuk İnan gol sayısını 7'ye, Bilal Kısa ise 5'e çıkardı.

Bu galibiyetle puanını 44 yapan sarı-kırmızılı takım, ligde 6. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek, ligdeki 7 maçlık galibiyet hasretine de son verdi.

Resmi müsabakalardaki 9 maçlık kazanamama serisini Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u mağlup ederek bitiren sarı-kırmızılı ekip, ligdeki 7 maçlık galibiyet hasretini de Kasımpaşa önünde sonlandırmış oldu.

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a karşı aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından çıktığı 7 maçta da galip gelemeyen Galatasaray, bu müsabakalarda 4 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı.

 

 

 


 

Sayfa Yükleniyor...