Sarı-kırmızı fedakarlık!

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesi bir çok oyuncu fedakarlık yaparak sahaya çıktı. Ligde üst sıralara tırmanma adına önemli bir mücadeleden 3 puan ile ayrılan sarı kırmızılılarda sağlık heyeti hafta boyunca yoğun bir mesai yaparak oyuncuları maça hazırladı.

NTV Spor 24.04.2016 - 20:13
Sarı-kırmızı fedakarlık!

Galatasaray'da savunmada Chedjou ve Denayer'in sakatlıklarının yanı sıra Hakan Balta ve Donk'un cezalı olması teknik ekibi sıkıntıya sokmuştu.

Semih Kaya'nın belinde ağrısı bulunurken, milli futbolcu iğne ve tedavi ile Kasımpaşa maçı kadrosunda yer aldı. Sakatlığı nedeniyle Antalyaspor ve Çaykur Rizespor mücadelelerinde forma giyemeyen Selçuk İnan da zorlu karşılaşmaya yetişti.

Selçuk ile maçtan önce özel görüşen Riekerink, tecrübeli oyuncuyu 70-80 dakika sahada tutacağını söyledi. Maçın en etkili isimlerinden biri olan Selçuk, fedakarlık yaparak sahada yer aldı.

Teknik direktör Riekerink de maçın ardından soyunma odasında oyuncularını ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik etti.

Öte yandan karşılaşmaya sol bekte başlayan Lionel Carole, Semih Kaya'nın oyundan alınmasıyla stopere geçti.

Son dakikaları bu bölgede oynayan genç futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Benim için mevkii önemli değil, nerede görev verilirse oynarım. Belki bir sonraki maç forvette oynarım" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...