Frosinone - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A)

Serie A’da heyecan Frosinone - İnter karşılaşmasıyla devam ediyor. A Milli Takım’ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter İtalya’da şampiyon oldu. Milan, Juventus, Roma, Napoli gibi önemli takımları geride bırakan İnter’de, Frosinone maçında şans bulamayan oyuncuların ilk 11’de olması bekleniyor. Frosinone ise düşme hattından uzaklaşmak için İnter mücadelesinde sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Peki Frosinone - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 09.05.2024 - 16:13
Frosinone - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A)

Bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça bahsettiren İnter, sezonun sona ermesine 4 hafta kala Frosinone deplasmanında sahaya çıkıyor. Geride kalan haftalarda ligin en fazla gol atan takımı olan İnter, kalesinde ise sadece 19 gol gördü. İnter’in rakibi Frosinone ise Empoli, Udinese gibi takımlarla puan sıralamasında rekabet eden Frosinone İnter mücadelesinde kazanmak istiyor. Frosinone - İnter maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Frosinone - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

’nın 36. haftasında Frosinone, İnter’i ağırlıyor. Frosinone - İnter maçı 10 Mayıs cuma günü saat 21:45’te başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FROSİNONE - İNTER MAÇI DETAYLARI

İnter geride geride kalan 35 haftada 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 89 puan toplayan İnter rakip fileleri 81 kez sarsarken kalesinde ise 19 gol gördü.

Ev sahibi Frosinone geride kalan haftalarda 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son 5 maçta mağlubiyet almayan Frosinone topladığı 32 puanla 16. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...