Güneş'ten tedavi toplantısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yolunda avantajlarının devam ettiğini ve mutlu sona ulaşan tarafın kendileri olacağını söyledi. Oyuncuları ile toplantı yapan Güneş, son 4 maçta 12 puan alacaklarına emin olduğunu vurguladı.

NTV Spor 25.04.2016 - 09:57
Güneş'ten tedavi toplantısı!

Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçını geride bıraktı. 3-3 berabere tamamlanan karşılaşmada 2 puan kaybeden siyah beyazlı takım, Kayserispor maçı hazırlıklarına başlarken teknik direktör Şenol Güneş oyuncuları ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Tecrübeli teknik adam Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda öncelikle kaybedilen 2 puan nedeniyle moralleri bozulan oyuncularını teselli etti. Son 4 hafta öncesi 3 puan farkla liderliklerini sürdürdürdüklerinim altını çizen Güneş, "Sadece 2 puan kaybettik. Hala avantajlıyız ve liderliğimiz devam ediyor. Ben kazandığımız 1 puanı, yitirdiğimiz 2 puandan daha çok önemsiyorum. Kafanızı eğmenize moralinizi bozmanıza gerek yok. Geride kalan 30 maçta olduğu gibi son 4 maçta da şampiyon gibi oynayacağınızdan eminim" ifadelerini kullandı.

HATALARI İZLETTİ
Şenol Güneş toplantının ikinci bölümünde ise Akhisar maçında yapılan hataların yer aldığı görüntüleri futbolcularına izletti. Savunma hattında yaşanan top kayıpları ve yenilen gollerdeki pozisyon hatalarının üzerinde duran deneyimli çalıştırıcı, son 4 haftada dikkat edilmesi gereken durumların altını çizdi.

Sayfa Yükleniyor...