Galatasaray'dan anlamlı ortaklık!

Galatasaray, BM Kalkınma Programı (UNDP) ile yoksulluğu tüm dünyada sona erdirmeyi amaçlayan Küresel Hedefler için yarın iş birliği anlaşması imzalayacak.

NTV Spor 26.04.2016 - 12:28
Galatasaray'dan anlamlı ortaklık!

Galatasaray Kulübü, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile yoksulluğu tüm dünyada sona erdirmeyi amaçlayan Küresel Hedefler için iş birliği anlaşması imzalayacak.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, UNDP, yoksulluğu 2030 yılına kadar ortadan kaldırmayı odağına alan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin (Küresel Hedefler) tüm dünyada duyurulmasına katkı sağlanması amacıyla sarı-kırmızılı kulüple bir anlaşmaya imza atacak.

Türk Telekom Arena'da 28 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbolcular ile UNDP Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Cihan Sultanoğlu'nun katılacağı bildirildi.

İmza töreninde ayrıca Galatasaraylı futbolcuların katkılarıyla dört dilde oluşturulan Küresel Hedefler temalı bir kamu spotunun tanıtımı gerçekleştirilecek.

Sayfa Yükleniyor...