Galatasaray yenileniyor!

Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da yönetim, önümüzdeki sezonda futbol ile ilgili yeni bir yapılanmaya gidiyor. Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş'deki isimleri yeniden oluşturarak yalnızca futbol şubesine bakacak bir grubun temellerini atıyor.

NTV Spor 26.04.2016 - 20:31
Galatasaray yenileniyor!

Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek yeni bir yapılanma arayışında. Buna göre, Sportif A.Ş'deki mevcut yöneticilerin yerine, daha önce Galatasaray'da görev almış, futbol yönetimi konusunda deneyimli ve camianın dinamiklerini bilen isimler tercih edilecek. Başkan Özbek, bu doğrultuda bazı görüşmeler yaparak camianın önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Yeni oluşturulacak Sportif A.Ş'nin başında başkan dursun özbek yer alacak. Özbek ile birlikte yer alacak isimler, futbol takımında teknik direktör seçimi, transfer listesi ve takım içindeki kararlarda etkili olacak.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Sportif A.Ş için adı geçen isimlerin başında geliyor. Yönetim Süren'i Abdi İpekçi Spor Salonu'nda strasbourg ile oynanacak eurocup finali rövanş maçına da davet etti. Süren'in yanı sıra Sportif A.Ş'de başka tecrübeli isimlerin de yer alması bekleniyor.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında Sportif A.Ş'deki yeni yapılanma planını anlatan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, henüz isimlerin netleşmediğini ancak sezonun bitişiyle birlikte projenin hayata geçeceğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...