Caner'in akıbeti!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin ile ilgili teknik direktör Vitor Pereira yönetime olumlu rapor verdi. Pereira'nın bu tavrı sonrasında Caner'in affedilmesi bekleniyor.

NTV Spor 27.04.2016 - 14:21
Caner'in akıbeti!

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinden önceki maç toplantısında teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı gerginlik yüzünden kadro dışı bırakılan Caner Erkin, henüz takıma dönmüş değil. Bu süreçte Galatasaray karşılaşması dahil 4 maçta takımdan ayrı kalan Caner, başkan ve yönetim kurulunun kararını bekliyor. Başkan Aziz Yıldırım ise geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında Pereira'dan rapor beklediklerini belirtmişti.

Portekizli çalıştırıcı bu süre zarfında medyadan Caner ile ilgili gelen hiçbir soruya cevap vermezken, Caner de sosyal medya hesabından özür mesajı paylaşmıştı. Bu gelişmeler üzerine teknik direktör Vitor Pereira yönetime raporunu sundu.

Kin tutan bir insan olmadığını ve Caner'i affettiğini belirten Pereira, böylelikle milli futbolcunun kadroya dönüşünün yolunu açtı.

Caner ile ilgili son kararı yönetim kurulu ve Başkan Aziz Yıldırım verecek. Başkan Yıldırım ayrıca Caner ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için de görüşecek.

Sayfa Yükleniyor...