Tam kadro devam!

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına tam kadro devam ediyor. Robin van Persie ve Mehmet Topal da takıma dönen isimler oldular. Pereira ise takımdaki olumlu havayı korumaya çalışıyor.

NTV Spor 29.04.2016 - 09:04
Tam kadro devam!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren, Ziraat Türkiye Kupası'nda da final için avantajlı skor alan Fenerbahçe'de takımın özgüveni yerine geldi.

Braga krizi sonrasında ligde Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Galatasaray maçını kazanamayarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarı lacivertliler teknik direktör Vitor Pereira'nın sistem değişikliğiyle ayağa kalkmayı başardı. Son 3 maçını flaş skorlarla kazanıp, rakibi Beşiktaş'ın da puan kaybıyla yeniden umitlenen Sarı lacivertlilerde adeta özgüven patlaması yaşanıyor.

Takım içindeki olumlu havayı korumak isteyen Vitor Pereira her ne kadar çalışmaları yoğunlaştırsa da oyuncularına aşırı müdahaleden de kaçınıyor. Trabzonspor maçından sonra futbolcularına olayları unutma izni de veren Portekizli çalıştırıcı oyuncularını kritik maçlar olarak mental ve fiziksel olarak ayakta tutmaya çalışıyor. Takımda cezalı futbolcunun bulunmaması, sarı kart sınırında sadece Diego ve Volkan Demirel'in yer alması ve tek sakat oyuncunun 2 aydır formasindan uzak kalan Lazar Markoviç olması ise çalışmalardaki rekabeti diri tutuyor.

Son olarak hafta arasında takımdan ayrı çalışan Robin van Persie, Mehmet Topal ve Diego'nun takıma dönmesiyle Markovic hariç tam kadro çalışan Fenerbahçe'de artık parola "Kazan ve bekle." haline gelmiş durumda.

Sayfa Yükleniyor...