"Sağlık kontrolünden geçti!"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in durumu belirsizliğini koruyor. İtalya'da yankı bulan son iddiaya göre; milli futbolcu Inter için sağlık kontrolünden geçti.

NTV Spor 29.04.2016 - 16:13
"Sağlık kontrolünden geçti!"

13 Nisan'da oynanan Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı gerginlikten ötürü kadro dışı kalan Caner Erkin'in durumu belirsizliğini koruyor. Olaydan sonraki hafta sosyal medyada aracılığıyla özür dileyen Caner için yönetim kurulu, Vitor Pereira'dan "Affedilebilir" raporu almıştı. Trabzonspor maçından sonra netleşmesi beklenen durumla ilgili henüz bir gelişme kaydedilmedi.

"CANER, INTER İLE ANLAŞTI"

İtalya'nın önde gelen yayın organlarından La Gazzetta della Sport ise Caner hakkında önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Haberde Caner'in 6 hafta önce Inter için sağlık kontrolünden geçtiği yazdı. Caner Erkin cephesi bu iddiayı doğrulamazken, Fenerbahçe ile temasa geçmeden başka bir kulüple görüşmeyeceklerini yineledi. Inter'in kadrosuna katmak istediği deneyimli oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Bu arada Avrupa Şampiyonası hedefi de bulunan milli futbolcuya henüz bir antrenman programı tebliğ edilmedi. Çalışmalarına bireysel olarak devam eden Caner, 13 Nisan'dan beri tesislerde çalışma imkanı bulamıyor.

Sayfa Yükleniyor...