Portekiz Ligi'ne damga vuran isim için Fenerbahçe iddiası: Hem atıyor hem attırıyor

Yeni sezon için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'nin Portekiz'den sürpriz bir ismi takibe aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Vitoria Guimaraes forması giyen Jota Silva ile ilgilendiği belirtiliyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 30.04.2024 - 08:00
Portekiz Ligi'ne damga vuran isim için Fenerbahçe iddiası: Hem atıyor hem attırıyor

'in bitmesine 4 hafta kala lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde yer alan 'de sportif direktör Mario Branco, yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Branco, Portekiz'den 'yı yakın takibe aldı.

FENERBAHÇE, JOTA SILVA İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Fanatik'te yer alan habere göre Portekiz'de sezona damga vuran isimlerden olan Vitoria Guimaraes'in yıldızı Jota Silva için Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco nabız yokluyor. Branco'nun Benfica ve Porto'nun da peşinde olduğu 24 yaşındaki futbolcu için forma garantisi ve son dönemde Avrupa'nın üst düzey ekiplerine yapılan oyuncu satışlarını koz olarak sürüp yarışında bir adım öne geçmesi bekleniyor.

JOTA SILVA'NIN KARNESİ

24 yaşındaki Jota Silva bu sezon Vitoria Guimaraes formasını 39 maçta giydi. Portekizli futbolcu bu karşılaşmalarda 15 gol ve 7 asistlik performans gösterdi. 22 kez skor katkısı veren Jota Silva'nın takımıyla 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sol kanat, sağ kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabilen futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sayfa Yükleniyor...