"Rakibimiz bizi ilgilendirmez"

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği maç sonrası konuşan Oğuzhan Özkayup, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi hakkında, ""Maçtan maça her şeyi değerlendiriyoruz. Rakibimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Kendimizden çok eminiz" dedi.

NTV Spor 30.04.2016 - 21:43
"Rakibimiz bizi ilgilendirmez"

Bir gün idmana çıkmadığını söyleyen Oğuzhan Özkayup, "İdmanda bileğim burkulmuştu ama maçta gayet rahattım" dedi.
 
Mario Gomez'in asistinde attığı golü de anlatan Oğuzhan Özyakup, "Mario bugün bayağı topu alacak çok alan buldu. Ben geriye kaçtığımda defansın arkasına değil bana atın diyordu. Tosic'in pasını iyi kontrol etti, o da bana verdi. Ben de güzel kontrol etmişim" ifadelerini kullandı.
 
"BU YOLUN SONUNA ÇOK İNANDIK"
Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Oğuzhan Özkayup, "Maçtan maça her şeyi değerlendiriyoruz. Rakibimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Kendimizden çok eminiz. Bu yolun sonu çok güzel olacak. Derbi maçlar her zaman farklı. Bizim için 3 puan ve galibiyet önemli. Bu yolun sonuna takım olarak çok inandık. Bugün de ilk dakikadan itibaren bunu gösterdik. İlk yarı da 4-5 gol olabilirdi. İsteseydik maç 5,6-0 da bitebilirdi. Ancak bir ara oyunun skorunu elimizde tuttuk. Bizim için güzel bir maç oldu. 3 maç kaldı. Şimdi Galatasaray maçı var" dedi.
 
"ANLATILACAK, KELİMELERE..."
Vodafone Arena'daki atmosferin sorulması üzerine başarılı orta saha oyuncusu, "Anlatılacak, kelimelere dökülecek bir şey değil. İnanılmaz güzel bir duygu. Burada yerli olarak ilk golü ben atmışım. Bu da ayrı gurur verici. Buradaki atmosfer çok farklı. Derbilere deplasmanlara gittik ama ıslıklanma protesto bu kadar olmaz. Rakip takımı burada düşünemiyorum bile" sözleriyle Beşiktaş'ın yeni stadını övdü.

Sayfa Yükleniyor...