City ağır yaralı!

İngiltere Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma mücadelesi veren Manchester City, Southampton deplasmanında dağıldı. Ev sahibi ekip Sadio Mane'nin hat-trick yaptığı maçı 4-2 kazandı.

NTV Spor 01.05.2016 - 20:31
City ağır yaralı!

Avrupa Kupalarına katılma mücadalesi veren Southampton, Shane Long'un 25'inci dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Üç dakika sonra Sadio Mane'nin golü geldi ve fark 2'ye çıktı. 44'te Kelechi Iheanacho'nun golü City'yi ümitlendirdi ve Southampton soyunma odasına 2-1 önde gitti.

57'de Sadio Mane bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 3-1 öne geçirdi. Durmaya niyeti olmayan Sane, 68'de üçlemesini gerçekleştirdi ve Southampton'ı 4-1 öne geçirdi. Premier Lig kariyerindeki 2. hat-trick'ini gerçekleştiren Sane, son 6 Premier Lig maçında ise 7. golünü kaydetti. 

78'de Kelechi Iheanacho'nun 2'inci golü, 19 yaşındaki futbolcunun istatistiklerini iyileştirmekten öteye gidemedi ve karşılaşma 4-2 Southampton'ın üstünlüğayle sona erdi.

Bu galibiyetle puanını 57 yapan Southampton Avrupa ligi ümitlerini sürdürdü. Haftayı 64 puanda kapatan Manchester City ise Arsenal'in 3 puan gerisinde kaldı ve Şampiyonlar Ligi'ne direk gitme yolunda ümitlerini son 2 haftaya bıraktı.

Sayfa Yükleniyor...