Bursa 'Hamzaoğlu'nda karar kıldı!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini belirtti. Ali Ay, Serdar Aziz'in transferine ise açık kapı bıraktı.

NTV Spor 02.05.2016 - 14:40
Bursa 'Hamzaoğlu'nda karar kıldı!

Ay, Özlüce Tesisleri'nde Warmhaus firması ile yapılan göğüs reklamı anlaşması imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyesi bazı arkadaşlarının Hamza Hamzaoğlu'nu istemediği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Hamza hoca ile devam etmek istiyoruz. Hamza hocamızı seviyoruz." diyen Ali Ay, göreve geldiğinde camiaya mali tabloyu düzeltmek ve kulübü iyi yerlere taşıma konusunda söz verdiğini anımsattı.

Hamza Hamzaoğlu ile ücretinde yüzde 30'luk indirim konusunda görüştüklerini ifade eden Ay, "Hamza hocam düşünüyor. Çarşamba günü beraberce görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Ben Hamza hoca ile çalışmak istiyorum. Bu saatten sonra macera aramak istemiyorum." diye konuştu.

"TEKLİF GELİRSE GÖRÜŞÜRÜZ"
Ay, kaptan Serdar Aziz ile ilgili çıkan transfer dedikodularına da değinerek, şöyle devam etti:

"Benim Aziz beyle de Fikret beyle de görüştüğümü söylediler. 'Ben aslında 10 milyon Euro istedim, onlar 8 milyon verdiler' şeklinde. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Ligler devam ediyor. Ben Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bu görüşmelerin olmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Ancak teklif gelirse görüşürüz."

"Mali tabloyu düzeltmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımı da satarım" diye espri yapan Ay, daha sonra İkinci Başkan Ali Ademoğlu'nu göstererek "Yok arkadaşlarımı satmam" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RANDEVU TALEBİ
Ay, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeniz ne zaman olacak?" sorusuna ise "Randevu talep ettik. Henüz karşı taraftan yanıt gelmedi. Kendisiyle stadın isim hakkıyla ilgili görüşüp, yardım isteriz." yanıtını verdi.

Kol, sırt ve şort reklamı konusunda da görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ali Ay, formanın tamamından 4-4,5 milyon lira gibi bir gelir beklediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...