Aziz Yıldırım'dan çağrı!..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarlardan sezonun son anına kadar teknik direktör Vitor Pereira ve futbolcuları desteklemelerini istedi.

NTV Spor 02.05.2016 - 15:36
Aziz Yıldırım'dan çağrı!..

Yıldırım, Fenerbahçe dergisinin mayıs sayısındaki yazısında, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun son maçta belli olacağını daha önce dile getirdiğini belirterek, "Alınan son sonuçlar da benim bu sözümü doğrular nitelikte gelişti. O nedenle büyük taraftarımızdan beklentimiz, son maçın son düdüğüne kadar Sayın Pereira ve talebelerini desteklemeleridir. Bundan sonra yapılması gereken, 'hep destek tam destek' sloganını hayata geçirmektir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın tarihi bir başarı elde ederek üst üste ikinci defa THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldığına dikkati çeken Yıldırım, "Birçok otorite tarafından bu yıl THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa aday gösterilen takımımızın, bu beklentileri boşa çıkarmayarak bize büyük bir zafer yaşatması en büyük dileğimizdir." değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa kupalarında mücadele ettikleri kulvarlarda üçüncü olan kadın basketbol ve voleybol takımının yanı sıra olimpiyatlara katılma hakkı kazanan amatör branşlardaki sporculara teşekkür eden Yıldırım, "Brezilya'da düzenlenecek Rio Olimpiyat Oyunları'na şu ana kadar katılması kesinleşen dokuz sporcumuz bulunmaktadır. Önümüzdeki aylarda yapılacak müsabakalar neticesinde bu sayının katbekat artacağına inanıyoruz. Profesyonel ve amatör branşlarda ülkemiz ve Fenerbahçe forması için ter döken tüm sporcularımız bizlerin gurur kaynağıdır." şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...