Erkan ve Cavanda'ya af çıktı!

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakılan Erkan Zengin ve Luis Cavanda takıma dönüyor.

NTV Spor 05.05.2016 - 22:42
Erkan ve Cavanda'ya af çıktı!

Trabzonspor'da takımdan ayrı çalışan oyunculardan Erkan Zengin ve Luis Cavanda takıma döndü. Affın perde arkasındaysa 1 haftalık görüşmeler vardı.

Spor Toto Süper Lig'de tamamlanamayan Fenerbahçe maçı sonrasında Trabzonspor'da taşlar yerinden oynamaya devam ediyor.

Olaylı maç sonrasında performans eksikliği gerekçesiyle yönetim kurulu kararıyla takımdan ayrı çalışmasına karar verilen 6 oyuncudan Erkan Zengin ve Luis Cavanda takıma döndü. İki oyuncu da çalışmalarına bundan böyle takımla devam edecek. Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Fatih Atik ve Marko Marin ise yönetimin kendilerine belirttiği şartlarda takımdan ayrı çalışmalarını sürdürecek.

Ancak yönetimin bu iki af kararını alması kolay olmadı. Yönetimle hem alacakları hem de performansı konusunda fikir ayrılığı yaşayan Erkan Zengin geçtiğimiz hafta kentten ayrılmış ve menajeri Hakan Şirin ile birlikte İstanbul'a gelmişti. Erkan ve temsilcisi bu hafta boyunca birçok kez Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle görüştü. İstanbul'da bir haftayı bulan görüşmeler nihayet olumlu sonuç verdi ve alacakları için de taksit planı çıkarılan yıldız oyuncu takıma döndü.

Belçikalı Luis Cavanda'nın Brüksel'de yaşayan menajeri Olivier Gilbaud ise yönetimle ve teknik ekiple sürekli irtibatta kaldı. Cavanda'nın ayak parmağındaki derin yaranın bir süredir performansına olumsuz etki ettiği göz önünde bulunduruldu. Oyuncunun kendini daha iyi hissetmesi ve takımdan ayrı kaldığı dönemdeki olumlu tutumu affın yolunu açtı.

Sayfa Yükleniyor...