Kalacak mı gidecek mi?

Premier Lig şampiyonu Leicester City’nin yıldızı Riyad Mahrez'in gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merakla bekleniyor. Menajerine göre Cezayirli oyuncunun Leicester City'de kalma olasılığı yüzde 50.

NTV Spor 06.05.2016 - 13:15
Kalacak mı gidecek mi?

Leicester City, bu sezon kimsenin beklemediği şekilde Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşırken Riyad Mahrez ortaya koyduğu performansla futbol dünyasının en çok dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

Profesyonel futbolcular birliği tarafından, Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilen Mahrez'in gelecek sezon Leicester City'de kalıp kalmayacağı şimdiden merakla bekleniyor. Menajerine göre Cezayirli oyuncunun Leicester City'de kalma olasılığı yüzde 50.

Guardian gazetesine konuşan menajer Kamil Bengugam, "Riyad, Leicester City'de çok mutlu. Ancak kendisine hem İngiltere'den hem de yurtdışından büyük bir ilgi var. Büyük bir takımda oynama şansı önüne çıkarsa bu konuyu düşünmek zorunda kalırız" dedi.

Bu sezon 17 gol, 10 asistle mücadele eden Mahrez ile Manchester United'ın yanısıra Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerin ilgilendiği söyleniyor.

Sayfa Yükleniyor...