F.Bahçe'de Nani sevinci!

Kupada finale yükselen Fenerbahçe'de gözler ligde oynanacak Başakşehir maçına çevrildi. Sarı- lacivertlilerde Nani'nin takımla çalışmalara başlaması teknik ekibi sevindirdi.

NTV Spor 06.05.2016 - 15:34
F.Bahçe'de Nani sevinci!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'u deplasmanda 3-0, iç sahada da 2-0 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe'de gözler lige çevrilmiş durumda.

Pazartesi günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi teknik direktör Vitor Pereira takımının mental ve fiziksel durumundan memnun görünüyor. Son 4 lig maçında aynı 11'i kullanan Portekizli çalıştırıcı, kupada bu oyunculardan 7'sini dinlendirdi. Ağrıları bulunan Robin van Persie ve Nani'yi Torku Konyaspor karşısında kadroya dahil etmeyen Pereira, maç sonrasında iki oyuncudan da güzel haberler aldı.

Nani takımla birlikte çalışmalara başlarken, Van Persie kuvvete dayalı özel program uyguladı. İki oyuncunun da Başakşehir maçında oynamasına engel bir durum olmadığı bilgisini alan Vitor Pereira, ligde kullandığı kadroda değişiklik yapmayı düşünmüyor. Deneyimli çalıştırıcı kupada 18 kişilik kadroda yer vermediği Volkan Demirel ve Bruno Alves'i de ligde yeniden ilk 11'e monte edecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Lazar Markovic ise Medipol Başakşehir maçında da görev yapamayacak.

Sayfa Yükleniyor...