Atınç bereketi!

Beşiktaş, Atınç Nukan transferinden 1 milyon euro daha kazanacak. Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden Red Bull Leipzig, bitimine 2 hafta kala Bundesliga'ya yükselmeye çok yaklaştı. Leipzig ekibi Bundesliga'ya çıkması durumunda, Atınç transferinden dolayı Beşiktaş'a 1 milyon euro daha ödeyecek.

NTV Spor 06.05.2016 - 16:09
Atınç bereketi!

Beşiktaş, Atınç Nukan transferi nedeniyle 1 milyon euro'yu daha kasasına koymaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılar, genç futbolcu için Red Bull Leipzig ile sezon başında 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varmıştı. Sözleşmeye Leipzig ekibinin Bundesliga'ya yükselmesi durumunda Beşiktaş'a 1 milyon euro daha ödeme yapılacak maddesi de eklenmişti. Bu özel madde gereği siyah- beyazlılar 1 milyon euro, yani yaklaşık 3 milyon TL elde etmesi için alman ekibinin bu hafta sonu 1 puan kazanması yeterli olacak.

Bundesliga 2'de sezonun tamamlanmasına 2 maç kaldı. Ligi ilk sırada bitirmeyi garantileyen Freiburg, 1. Lige çıkan ilk ekip olurken, 64 puan ile 2. sırada yer alan Red Bull Leipzig, hedefe ulaşmak için büyük avantaja sahip. 3 sıradaki rakibi Nürnberg ile arasında 5 puan fark bulunan Leipzig, bu hafta sonu evinde oynayacağı Karlsruher maçından bir puan ile ayrılması durumunda direk olarak Bundeslıga'ya yükselecek.

Yaşadığı sakatlığın da etkisiyle bu sezon çok forma şansı bulamayan Atınç, Red Bull Leipzig ile çıktığı 13 karşılaşmada 1 gol attı.

 

Sayfa Yükleniyor...