Korukır istifa etti!

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Alima Yeni Malatyaspor maçı sonrası istifa ettiğini söyledi.

NTV Spor 07.05.2016 - 19:39
Korukır istifa etti!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, iç sahada 0-0 berabere kaldıkları Alima Yeni Malatyaspor maçının ardından, görevini bıraktığını açıkladı.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Korukır, taraftarların maç boyunca kendisini istifaya davet etmesine değinerek, "Artık burada görev yapmayacağım. Herkese hakkımı helal ediyorum" dedi.

Samsunspor'un başına geldiğinde takımın düşme hattına yakın olduğunu hatırlatan Korukır, şunları söyledi:

"Düşme potasıyla fark 2 puandı ve ben o zaman, 'yedincilik benim için başarısızlık' dedim. Futbolcularıma, teknik ekibime ve taraftarlarımıza güvendim. Ancak hafta içinde yaptığım bir açıklama konusunda sanırım taraftarları yanlış yönlendirmişler. Çünkü bu taraftarlar bana böyle tepki göstermez. Onların bilmediği bir şey var. Benim söylediğim bir şey var. 'Taraftarlara 100 tane kağıt versek, hepsi farklı kadro yapar' dedim. Bu taraftarlara hakaret mi  Başka bir söylediğim yok. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra artık burada görev yapmayacağım. Ben herkese hakkımı helal ediyorum."

Bir basın mensubunun, istifasının yönetim tarafından kabul edilmemesi halinde nasıl bir tavır sergileyeceği yönündeki sorusu üzerine de Korukır, kesin kararını verdiğini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...