"Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Ben Trabzonspor'un emrinde çalışan bir insanım. Trabzonspor'un menfaati her zaman önemlidir. Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem Trabzonspor için helal olsun." dedi.

NTV Spor 11.05.2016 - 12:35
"Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem..."

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mandıralı, antrenman öncesinde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Trabzonspor'un kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, "Trabzonspor'dan başka takımımız yok. Trabzonspor, iyi olsun ki hepimiz keyif alalım. İyi olması için basın da herkes de gayret göstermeli." diye konuştu.

"Trabzonspor için her şey feda olsun" diyen Mandıralı, "Herkes taşın altına elini sokarken biz bütün vücudumuzu soktuk. Ben Trabzonspor'un emrinde çalışan bir insanım. Trabzonspor'un menfaati her zaman önemlidir. Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem Trabzonspor için helal olsun. Ancak bu işimle ilgili olsun, özel hayatımın bu işin içine sokulması hoş değil." ifadelerini kullandı.

"GENÇLER BİZİ MAHCUP ETMEDİ"
Mandıralı, genç oyuncuların performansına ilişkin olarak da şunları kaydetti:

"Genç oyunculara forma şansı verdik. Onlar da bizi mahcup etmedi. Genç oyuncuları oynatmak hep aklımızda olan bir şeydi. Ancak Trabzonspor'un bulunduğu konumdan dolayı bunu istediğimiz zaman yapamadık. İlk Ramazan'da karar verdik. En iyi maçında kırmızı kart gördü, daha sonra omuzundan sakatlanarak sezonu kapadı. Yusuf Yazıcı'nın performansını herkes gördü. Onlar için Trabzonspor'da antrenman yapmak, maça çıkmak büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmeleri için çok çalışmaları gerekiyor. Daha yolun başındalar."

Ligde Antalyaspor ve Kasımpaşa ile oynayacakları iki karşılaşmanın bulunduğunu dile getirelen Mandıralı, "Bu maçlara rahat çıkacağız. Genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vereceğiz. Bu maçlarda farklı isimler de olabilir." diye konuştu.

Öte yandan antrenmana izinli olan Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Demir ve Douglas antrenmanın ilk bölümünün ardından çalışmaya kondisyon salonunda devam etti. Akakpo ve Ramazan Övüç ise takımdan ayrı koşu yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...