Zlatan rekora koşuyor!

Paris Saint-Germain'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic, kulübüne rekorla veda etmek istiyor. Ligde şu ana kadar 36 golü bulunan Ibrahimovic, son haftada 2 gol daha atması halinde Paris Saint-Germain formasıyla ligde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olacak.

NTV Spor 12.05.2016 - 13:11
Zlatan rekora koşuyor!

Zlatan Ibrahimovic, 4 yıl önce transfer olduğu Paris Saint-Germain'in tarihine damga vurdu. Kulüp tarihinin en golcü oyuncusu unvanını halen elinde tutan Ibrahimovic, bir kulüp rekorunu daha kırmaya çok yaklaştı.

Paris ekibinin bir sezonda en çok gol atan oyuncusu, 37 golle Carlos Bianchi. Ibrahimovic ise son hafta öncesi 36 gole ulaşmış durumda. Yıldız oyuncu, haftasonunda Nantes ile oynanacak maçta 2 gol daha atması halinde Paris Saint-Germain formasıyla ligde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olacak. Ibrahimovic, bu sezon ligde her 68 dakikaya bir gol sığdırmayı başardı.

Fransız ekibinin formasını giydiği 4 sezona 152 gol sığdıran Ibrahimovic'in sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. 34 yaşındaki İsveçli golcünün hangi takıma transfer olacağı ise henüz bilinmiyor. Ibrahimovic geçtiğimiz haftalarda kariyerine Premier Lig'de devam edebileceğinin sinyallerini vermişti.

Sayfa Yükleniyor...