Ibrahimovic'ten PSG'ye veda!

Zlatan Ibrahimovic, ayrılığı duyurdu...

NTV Spor 13.05.2016 - 10:45
Ibrahimovic'ten PSG'ye veda!

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain'e veda ediyor...   

İsveçli futbolcu, kişisel Instagram ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, 2012'de transfer olduğu Fransız ekibine veda edeceğini duyurdu.

Instagram ve Twitter'da PSG'nin stadı Parc des Princes'in fotoğrafını paylaşan Zlatan İbrahimovic "Yarın bu statta son maçıma çıkıyorum. Kral gibi geldim, efsane olarak gidiyorum" mesajını yayınladı.

PSG de resmi hesabından Zlatan İbrahimovic'e teşekkür etti.

Ülkesi İsveç'te Malmö formasıyla profesyonel kariyerine adım atan 34 yaşındaki golcü; Ajax, Juventus, Inter, Barcelona ve Milan gibi dünya devlerinin başarısı için de ter dökmüştü.

Ligue 1'de üçer kez yılın futbolcusu ve gol kralı olan Ibrahimovic, bu sezon PSG formasıyla 49 maçta 46 gol attı. Ligde şampiyonluğunu mart ayında garantileyen başkent ekibi, son hafta mücadelesinde yarın Nantes'ı ağırlayacak. Ibrahimovic, PSG'nin 21 Mayıs'ta Fransa Kupası finalinde Olympique Marsilya ile Stade de France'ta oynayacağı maçta ise son kez takımının formasını giyecek.

PSG'de 4 sezonda 4 lig, üçer Fransa Lig Kupası ve Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan İsveçli golcü, takımının finalde Olympique Marsilya'yı yenmesi halinde Fransa Kupası'nda da ikinci zaferini elde edecek.

Sayfa Yükleniyor...