Real denedi ama olmadı!

İspanya Ligi'nde Zinedine Zidane'ın gelişinin ardından şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Real Madrid'in yüzüne şans gülmedi. Başkent ekibi son maçta Deportivo La Coruna'yı deplasmanda 2-0 yenmesine karşın sezonu 2. tamamladı.

NTV Spor 14.05.2016 - 20:12
Real denedi ama olmadı!

Real Madrid, Deportivo la Coruna karşısında henüz 7. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Ronaldo 25'te bir kez daha sahneye çıkarken kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Son haftaya 87 puanla lider Barcelona'nın bir puan gerisinde giren Başkent ekibi, ezeli rakibinin ilk yarıdaki gollerinin ardından durdu. Zinedine Zidane da Şampiyonlar Ligi'ni düşünürek Cristiano Ronaldo'nun yerine 2. yarı oyuna James Rodriguez'i sürdü. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabası sonuç vermedi ve Real Madrid sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid sezonu 90 puanla ve Barcelona'nın 1 puan gerisinde 2. tamamladı. Real Madrid'le 1 lig ve 1 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Cristiano Ronaldo 35 golle tamamladı. İspanya'da Ronaldo'nun önünde gol krallığına ulaşan isim 40 golle Luis Suarez oldu.

RONALDO 50 GOL BARAJINI AŞTI
Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e karşı oynanacak final maçını düşünen teknik direktör Zinedine Zidane'ın tercihiyle riske atılmayarak 46. dakikada James Rodriguez ile değiştirildi.

Deportivo filelerini 2 kez havalandırarak bu sezon 51. golüne ulaşan Portekizli golcü,  Real Madrid'de son 6 sezondur 50 gol barajını geçerek önemli bir başarıya imza attı.

Bu sezon en son 10. haftada (31 Ekim) liderlik koltuğuna oturabilen Real Madrid ise ligi 90 puanla 2. sırada tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...