Manchester United - Burnley maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

İngiltere Premier Lig’de beklentilerin uzağında kalan Manchester United, 35. hafta mücadelesinde Burnley takımını konuk ediyor. Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen United, Burnley karşısında 3 puan kazanarak Tottenham ile puan farkını düşürmeyi hedefliyor. Burnley ise haftaya topladığı 23 puanla 19. sırada girdi. Düşme hattında yer Burnley, Manchester deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi planlıyor. Peki Manchester United - Burnley maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 13:48
Manchester United - Burnley maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

İngiltere ’de heyecan Manchester United - Burnley mücadelesiyle devam edecek. Burnley geride kalan haftalarda 21 mağlubiyetle ligin en fazla kaybeden takımları arasında yer alıyor. Manchester United ise geride kalan haftalarda 16 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 53 puan topladı. Manchester United - Burnley mücadelesini İngiliz hakem John Brooks yönetecek. Futbolseverler ise mücadelenin ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatine odaklandı. Peki Manchester United - Burnley maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, kritik karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

MANCHESTER UNİTED - BURNLEY MAÇI NE ZAMAN?

Old Trafford Stadyumu’nda oynanacak Manchester United - Burnley mücadelesi 27 Nisan cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadelede İngiliz hakem John Brooks düdük çalacak.

MANCHESTER UNİTED SON DURUM

Avrupa kupalarına katılmak isteyen Manchester United, Burnley karşısında hata yapmak istemiyor. Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, ligde son olarak Sheffield United'ı 4-2 mağlup etmişti.

İngiliz ekibi ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Topladığı 53 puanla 6. sırada yer alıyor.

BURNLEY ÇIKIŞ ARIYOR

Küme düşme hattında yer alan Vincent Kompany'nin takımı Burnley, Manchester United maçını kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor.

Sheffield United deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılan Burnley puanını 23’e yükseltti. İngiliz ekibi ligde oynadığı 34 mücadelede 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...