Antalyaspor'da oynamayı kabul etti!

Antalyaspor, Samuel Eto'o'dan sonra bir başka süper star Ronaldinho'yu da kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Brezilyalı futbolcu, Antalyaspor'da oynamayı kabul etti, sözleşme detayları üzerinde görüşmeler başladı.

NTV Spor 17.05.2016 - 22:30
Antalyaspor'da oynamayı kabul etti!

Geçen sezon Samuel Eto'o'yu kadrosuna katarak adını dünyaya duyuran Antalyaspor, bu kez de Ronaldinho'nun peşinde.

Transferde Ronaldinho'nun Barcelona'dan eski takım arkadaşı Eto'o'nun da devreye girmesiyle somut adımlar atılmaya başlandı. Brezilyalı futbolcu, Antalya'da futbol oynamayı kabul ederken, sözleşmenin mali ve idari detayları üzerinde görüşmeler başladı.

GEREKLİ KAYNAK TEMİN EDİLDİ
Antalyaspor, yazılı teklifini Ronaldinho'nun temsilcilerine iletip beklemeye geçti. Bu transferi %100 sponsor desteğiyle gerçekleştirmeyi planlayan kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer, gerekli kaynağı da temin etmiş durumda. Ancak kulüp yönetiminin hassasiyetle durduğu nokta Ronaldinho'nun daha önce oynadığı kulüplerde zaman zaman yaşadığı disiplin problemleri.

ÖNCE DİSİPLİN TALİMATI SONRA İMZA!
Bu transferin gerçekleşmesi halinde benzer problemler yaşamak istemeyen Antalyaspor, resmi transfer sözleşmesinden önce yıldız futbolcunun kulüp iç disiplin talimatı ve ceza yönetmeliğini imzalamasını istiyor. Antalyaspor'da geçirdiği başarılı ilk sezonun ardından takımla birlikte daha çok ses getirmek isteyen Samuel Eto'o da bu transferde aktif rol oynuyor.

ETO'O KEFİL OLDU!
Ronaldinho'yu ikna etmek için devreye giren Eto'o, disiplin konularında da Antalyaspor yönetimine Ronaldinho için kefil oldu.

Sayfa Yükleniyor...