Karşılıklı jest!

Şampiyon Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Torku Konyaspor ile oynadığı karşılaşmadan önce, iki takım da birbirine jest yaptı.

NTV Spor 18.05.2016 - 19:39
Karşılıklı jest!

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, ligin 34. ve son haftasında yaptığı Torku Konyaspor karşılaşmasına rakip takımın alkışları arasında çıktı.     

Süper Lig'de son haftaya ikinci Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren ve şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, sezonun 34. ve son haftasında Torku Konyaspor'a konuk oldu.     
        
Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanan maç öncesinde Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sahaya çıkan koridorda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yardımcılarını ve siyah-beyazlı futbolcuları tek tek tebrik etti.     

Takımların sahaya ayak bastığı anda ise çıkış tünelinin iki tarafına sıralanan Torku Konyasporlu futbolcular, şampiyon takımı alkışlarla kutladı. Beşiktaşlı oyuncular da meslektaşlarına aynı şekilde karşılık verdi. Ayrıca Beşiktaş, sahaya "Torku Konyaspor'a UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar dileriz" yazılı pankartla çıktı.  

Sayfa Yükleniyor...