Ve Gomez kararını veriyor!

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Mario Gomez, siyah beyazlı takımdaki geleceğinin bu hafta içinde netleşebileceğini söyledi. Almanya'nın Bild Gazetesi'ne röportaj veren Gomez, bu hafta Beşiktaş ile görüşeceğini açıkladı.

NTV Spor 22.05.2016 - 15:21
Ve Gomez kararını veriyor!

Geride kalan sezonda 26 gol atarak gol kralı olan Mario Gomez'in, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Nisan ayında siyah beyazlı takımda kalma opsiyonunu kullanmayan Alman futbolcu, kariyeriyla ilgili kararını bu hafta netlik kazanacağının sinyallerini verdi.

Almanya'nın Bild Gazetesi'ne röportaj veren Gomez, "Beşiktaş'ta kalmayı kesinlikle düşünebilirim. Görüşmeler yeni başlıyor. Bu hafta gerçekleşecek görüşmelerin ardından ne olacağı netleşecek" ifadelerini kullandı.

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı kadrosuna davet edilen yıldız oyuncu, turnuvanın kendisi için çok önemli olduğuna vurgularken, "10 Temmuz benim doğum günüm ve doğum günümde final oynayıp kupayı almak istiyorum. Son Dünya Kupası'nı kaçırmıştım ve arkadaşlarımla Euro 2016'da final oynayıp kupayı almak o duyguyu yaşamak istiyorum. Teknik direktörümüz benim ne kadar formda olduğumu biliyor. Bana vereceği süre bir dakika bile olsa elimden geleni yaparım" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...