Teknik heyetin yüzü güldü!

26 Mayıs'taki Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyeti memnun ediyor.

NTV Spor 22.05.2016 - 15:44
Teknik heyetin yüzü güldü!

Uzun süredir formasından uzak kalan Aurelien Chedjou, son antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Semih Kaya özel olarak çalışırken, milli futbolcunun yakın zamanda takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. 

Teknik direktör Jan Olde Riekerink, sakat oyuncuların son durumuyla ilgili sağlık heyetinden bilgi aldı. Fenerbahçe maçı öncesi tam kadro hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılılarda bu gelişme Hollandalı çalıştırıcıyı sevindirdi. Riekerink, 9 Nisan'da oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Chedjou hakkında henüz kararını vermedi. Riekerink maç eksiği bulunan Kamerunlu oyuncuyu ilk 11'de kullanıp kullanmayacağına karşılaşma günü karar verecek. Semih Kaya'nın takımla çalışmalara başladıktan sonra performansını yakından takip edecek olan Rikerink, milli oyuncunun hazır olması durumunda defansın sağında kendisine şans verecek. Semih'in hazır olmaması halinde o bölge için Sabri ve Linnes arasında tercih yapılacak.

Bu arada Hamit Altıntop'un da sakatlığını tamamen atlattığı ancak maç eksiği bulunmasından dolayı kadroda düşünülmediği ifade edildi. Sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sayfa Yükleniyor...