Terim'in gözdesi Dortmund'a doğru!..

Alman Bild gazetesi, Emre Mor'un Borussia Dortmund'da transfer olacağını yazdı. Dortmund'un bu transfer içinse 1 milyon Euro+bonus ödeyeceği kaydedildi.

NTV Spor 25.05.2016 - 09:53
Terim'in gözdesi Dortmund'a doğru!..

Bild gazetesi Fatih Terim'in Euro 2016 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer verdiği Emre Mor'un Borussia Dortmund'a transfer olacağını yazdı. "Dortmund'un yeni Süper yeteneği" başlığıyla verilen haberde, A Milli Futbolcu için Dortmund ile Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinin anlaştığı kaydedildi.

Bild, Dortmund'un 1 milyon Euro+bonuslarla 1997'li futbolcuyu kadrosuna katacağını yazdı. İlkay'ın 26+3 milyon Euro bonservisle Manchester City'e gittiğini hatırlatılan haberde, Dortmund'un Dembele'den sonra ikinci bir genç yeteneğin transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Haberde, “Emre Mor'un transferiyle Borussia Dortmund Adrian Ramos için Çin ve İngiltere'den gelen teklifleri de değerlendirebilir” ifadesi kullanıldı.

Gazete eski Dortmund'lu Flemming Povlsen'in Emre Mor hakkındaki “İnanılmaz driplingleri var. Çalım yeteneği de öyle. Dortmund'da taraftarın sevgilisi olabilir” yorumlarına da yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...