ManU için çılgın liste!

Manchester United ile resmi anlaşma imzalaması beklenen Jose Mourinho, Kırmızı Şeytanlar'ın taraftarlarını heyecanlandıran bir transfer listesini yönetime sundu. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Mourınho'nun listesinde birbirinden değerli 3 süper yıldız yer alıyor.

NTV Spor 26.05.2016 - 13:26
ManU için çılgın liste!

Mourinho dev bir transfer listesi ile geliyor. Önümüzdeki günlerde Manchester United'a resmi imzayı atması beklenen Jose Mourinho, transferde istediği isimleri de şimdiden yönetime bildirdi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Kırmızı Şeytanlar'ın ilk hedefi Paris Saint Germain ile yollarını ayıran Zlatan Ibrahimovic.
Haberlere göre Mourinho'nun listesindeki 34 yaşındaki İsveçli süper yıldız, United'dan 12 milyon Sterlin'lik bir ücret talep ediyor.

Mourinho'nun yıldızlarla dolu listesinde 2. isim ise Chelsea'den eski öğrencisi Willian. İngiliz basınına göre; Kırmızı Şeytanlar, Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için 60 milyon Sterlinlik teklif ile Londra ekibinin kapısını çaldı bile.

Portekizli teknik adamın listesinin dikkat çeken bir başka yıldız ismi ise Gonzalo Higuain. Geçtiğimiz sezon Serie A'da Napoli forması ile 36 gol atarak gol kralı olan Arjantinliyi bizzat aradığı belirtilen Mourinho'nun, Real Madrid'de bir dönem beraber çalıştığı eski öğrencisine hazır ol talimatı verdiği ifade edildi. Çıkan haberlerde 28 yaşındaki yıldız için senelik 9 milyon Sterlin verileceğinin altı çizildi.

Sayfa Yükleniyor...