"Ben şike yapmadım ama G.Saray hep şike yapıyor"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası ateş püskürdi. Yıldırım, "Ben şike yapmadım, ama Galatasaray her zaman şike yapıyor. Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar. İspatını yapacaklar, ben ispatlıyorum."

NTV Spor 27.05.2016 - 00:07
"Ben şike yapmadım ama G.Saray hep şike yapıyor"

"Bu sene Türkiye'de şampiyonu da, küme düşeni de, orta sıraları da hakemler tayin ettiler. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık iyi hakem diyorduk, onlar da kendini bir başka görmeye başladı. Bir kurallar var. İndim aşağıya söyledim yüzüne, ikinci devre değişti. Fırat Aydınus ile Halis Özkahya bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Başakşehir maçında penaltı var, vermiyor. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına ceza vermezler, Aziz Yıldırım'a verirler. Federasyon genel kurulu ne zamansa konuşma yapacağım. 9 ya da 19 Haziran'da herkes beni dinlesin. Siz önce küfürü engellemeye çalışın. Antalya'da kupa veriyorsunuz. Ne hale geldik? Adam bana küfür ediyor, 'Şike yapsana, şike yapsana', ben şike yapmadım. Strum Graz maçının sonunu bir izleyin, şike ne demek görün. Ben şike yapmadım, ama Galatasaray her zaman şike yapıyor. Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar. İspatını yapacaklar, ben ispatlıyorum."

OYUNCULAR NEDEN TÖRENE ÇIKMADI?
"Oyunculara küfür etmişler. Çıktık, Gökhan Gönül geldi, 'tören başlamadın küfüre başladılar' dedi, ben de 'çıkmayın o zaman' dedim. Baskette Final-Four oynadık, bu akşam kazanamadılar. Olur. Ben gündem değiştirmek için konuşmuyorum, gerçekleri söylüyorum. Benden başka kimse konuşamıyor. Tribünlerde sorun var, küfür var. Esrar, kokain içiliyor, insanlar zehirleniyor. Kasımpaşa küçülmeye gidiyor, niye? Bizim puanlarımızı çaldılar, küçüleceğiz diyor. Yazık değil mi? Bu ülkede hakkı yenmeyen bir Beşiktaş, bir de Galatasaray. Bir tane maçını söyleyin bana, yok."

Sayfa Yükleniyor...