"Hiçbir şeye değişmem"

Şampiyonlar Ligi'nin en skorer ismi Cristiano Ronaldo, Atletico ile oynayacakları final öncesi açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun diğer tüm zaferlerden daha önemli olduğunu vurgulayan Portekizli yıldız, Manchester United ile anlaşan eski teknik direktörü Jose Mourinho'ya da başarı diledi.

NTV Spor 27.05.2016 - 11:07
"Hiçbir şeye değişmem"

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi finali öncesi bir İspanyol televizyon programına konuk oldu. Ronaldo, hedeflerinin yanı sıra özel yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın lig ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşamasına karşın Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaları halinde Real Madrid'in çok daha önemli bir başarıya imza atacağını belirten Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak bir rüya. O şampiyonluk, diğer her türlü başarıdan daha değerli. Şampiyonlar Ligi kupasını hiçbir şeye değişmem" ifadelerini kullandı.

KLASİKLEŞEN GOL SEVİNCİ
Kendisiyle özdeşleşen gol sevincini bazı küçük çocukların taklit ettiğini belirten Portekizli yıldız, "Onları gördüğümde mutlu oluyorum. Şu bir gerçek ki; kutlamam beğenildi" diye konuştu.

MOURINHO'YA YEŞİL IŞIK
Jose Mourinho'nun Manchester United'ı yeniden ayağa kaldıracağına inandığını vurgulayan Ronaldo, geçmişte bazı anlaşmazlıklar yaşadığı Portekizli çalıştırıcıyla yeniden çalışmanın kendisi açısından bir sorun yaratmayacağını ifade etti.
Cristiano Ronaldo, zamanının önemli bir bölümünü ayırdığı oğlunun Barcelonalı olmasının ise imkansız olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...