Devre arası gerginlik!

Fenerbahçe'de kaybedilen kupa finalinin devre arasında Başkan Aziz Yıldırım soyunma odası koridorlarında Hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Aynı anlarda Robin van Persie ve Yasin Öztekin arasında da tartışma yaşandı.

NTV Spor 27.05.2016 - 13:37
Devre arası gerginlik!

Ziraat Türkiye Kupası final maçının devre arası ve maç sonunda soyunma odası koridorlarında olaylar yaşandı. İlk yarının bitmesine birkaç dakika kala soyunma odalarının olduğu bölüme giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maçın hakemi Mete Kalkavan'ı beklemeye başladı. Devrenin bitmesiyle birlikte önce futbolcular soyunma odalarına gitmeye başladılar.

Bu sırada Fenerbahçeli Robin van Persie ile Galatasaraylı Yasin Öztekin arasında hararetli bir tartışma başladı. Maç içinde yaşanan bir pozisyondan dolayı alevlenen olay sırasında birbirlerine bağırmaya başlayan iki oyuncuyu takım arkadaşları ve çevredeki görevliler ayırdı. Olaya müdahil olmayan Aziz Yıldırım Mete Kalkavan'ın gelmesiyle birlikte maçın hakemlerine sert tepki gösterdi. Maçın adil yönetilmediğini düşünen Yıldırım ikinci yarıda daha iyi bir yönetim göstermeleri konusunda hakemleri sert bir dille uyardı. Yıldırım'ın hakemlere olan tepkisi hakemler soyunma odalarına gidene kadar sürdü.

Bu sırada soyunma odasında ikinci yarıya hazırlanan Fenerbahçe'de van Persie'nin oyundan alınmasına karar verildi. Karardan memnun kalmayan Hollandalı golcü kulübeye geçmeden önce bir süre soyunma odası koridorlarında telefonla konuştu. Hollandalı oyuncunun kimle konuştuğu belirsiz olsa da konuşurken takındığı tavır memnuniyetsizliğini gösteriyordu.

Kaybedilen final sonrası Başkan Aziz Yıldırım yeniden soyunma odasının yolunu tuttu. Beraberindeki heyetle birlikte bu kez Sarı lacivertli takımın soyunma odasına giden Yıldırım burada bir süre takımla görüştü. Ligden sonra kupanın da kaybedilmesine sinirlenen Başkan Yıldırım soyunma odasında takıma hoşnutsuzluğunu zaman zaman sert bir tonda anlattı. Başkan Yıldırım soyunma odasından çıktığında ise sakindi. Hatta çevresindeki üzgün Fenerbahçelileri teselli etmeye çalıştığı bile görüldü.

Sarı lacivertlilerin stattaki toplam maç sonu mesaisi basın açıklamalarıyla birlikte, her zamankinden yaklaşık 1 saat fazla sürdü. Bir süre stat dışında takımın yola çıkmak için hazırlanmasını bekleyen Yıldırım ve kafilenin stattan ayrıldığı sırada saatler 01.17'yi gösteriyordu.

Sayfa Yükleniyor...