Aston Villa - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konferans Ligi yarı final maçı ne zaman?

Konferans Ligi’nde yarı final heyecanı Aston Villa - Olympiakos maçıyla devam ediyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde üç numaralı organizasyonu olan Konferans Ligi’nde kupanın favorisi gösterilen Aston Villa taraftarının önünde rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’yi eleyen Olympiakos adını yarı finale yazdırırken Aston Villa ise Lille takımını penaltı atışları sonucunda kupadan elemişti. Aston Villa - Olympiakos maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Konferans Ligi yarı final mücadeleleri rövanş usulü oynanacak. Peki Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 02.05.2024 - 21:00
Son Güncelleme: 02.05.2024 - 21:03
Aston Villa - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konferans Ligi yarı final maçı ne zaman?

’nin favorileri arasında gösterilen , karşısında ilk maçta kazanarak avantaj sağlamak istiyor. Yunanistan ekibi ise Ayoub El Kaabi, Georgios Masouras, Daniel, Podence gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor. Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi’nde A Grubu’nu üçüncü tamamlayarak Konferans Ligi’nde yoluna devam etmişti. Olympiakos Konferans Ligi son 16 turunda Maccabi Tel Aviv’i, çeyrek finalde ise Fenerbahçe’yi mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Aston Villa ise Ajax ve Lille takımlarını eleyerek son 4 takım arasına kaldı. Peki Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

?

UEFA Konferans Ligi ilk maçında Aston Villa, Yunanistan’ın Olympiakos takımını ağırlıyor.

Aston Villa - Olympiakos karşılaşması 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:0’da başlayacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

Rövanş karşılaşması ise 9 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

İLK 11'LER

Aston Villa: Olsen, Cash, Konsa, Lenglet, Digne, Bailey, Douglas Luiz, McGinn, Rogers, Diaby, Watkins

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Restos, Carmo, Ortega, Iborra, Chiquinho, Hezze, Fortounis, El Kaabi, Podence

GÖZLER FİORENTİNA - CLUB BRUGGE MAÇINDA

Aston Villa - Olympiakos eşleşmesinin galibi finalde Fiorentina - Club Brugge maçının kazananı ile oynayacak.

Yarı final maçlarının ardından final müsabakası ise 29 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Konferans Ligi finaline Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı ev sahipliği yapacak.

ASTON VİLLA’DA HEDEF GALİBİYET

İngiltere’de oynanacak ilk maçta avantaj yakalamak isteyen Aston Villa, Olympiakos’u taraftarının önünde mağlup etmeyi hedefliyor.

Aston Villa’da kritik mücadele öncesinde Ollie Watkins, Leon Bailey, Douglas Luiz gibi oyuncuların performansı dikkat çekti.

Sayfa Yükleniyor...