Gözler yeni sezon planlamasına çevrildi!

Fenerbahçe'de gözler yeni sezon planlamasına çevrilmiş durumda. Ancak takımda birçok isimle ilgili belirsizlik yaşanıyor.

NTV Spor 28.05.2016 - 14:41
Gözler yeni sezon planlamasına çevrildi!

Sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe önümüzdeki sezonun planlamasına yoğunlaştı.

Sözleşmeleri biten oyunculardan Mehmet Topal kalmaya en yakın isim olarak görünürken, Gökhan Gönül'ün durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim daha önce iki oyuncuya devam etme isteklerini bildirmiş ve olumlu yanıt almıştı. Buna rağmen Başkan Aziz Yıldırım'ın oyuncuların menajerleriyle görüşmek istememesi detaylarda görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi.

CANER INTER YOLUNDA
Caner Erkin'in Inter ile görüşmeleriyse bu süreçte olumlu ilerledi. Kadro dışı kaldıktan sonra Fenerbahçe'de kalmak için özür dileyen milli futbolcu bu süreçte kulüp içinde karşısında muhatap bulamadı. Caner'in birkaç gün içinde Inter ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

BRUNO ALVES BELİRSİZLİĞİ
Yönetimin kadroda tutmak istediği Bruno Alves konusu da belirsizliğini koruyor. Gençlerbirliği maçından önce Uygar Mert Zeybek'e antrenmanda yaptığı sert hareketle kadro dışı kalan ve takım arkadaşlarının tepkisini çeken Alves, sonrasında affedilerek takıma dönmüştü. Ancak Portekizli futbolcunun bu hareketinin takım içinde huzursuzluk yaratması sözleşme görüşmelerini de etkilemiş oldu.

MEIRELES KALMAK İSTİYOR
Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve fazla forma şansı bulamayan Raul Meireles ise takımda kalmak istiyor. Ancak yönetim Meireles ile yeni sözleşme yapmak için görüşme yapmadı. Mehmet Topuz'un takımdan ayrılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

MARKOVIC YOL AYRIMINDA
Kiralık oyunculardan Lazar Markovic'in takımda kalması beklenmezken, Sırp oyuncu da kalmasının zor olduğunu doğruladı.

FABIANO BEKLEMEDE
Diğer kiralıklardan Abdoulaye Ba'nın durumu Michal Kadlec'in ayrılması ve Bruno Alves'in sözleşme görüşmelerindeki belirsiz nedeniyle şimdilik netleşmedi. Volkan Demirel'in ameliyat olması sonrasında Fabiano'nun durumu da yeniden masaya yatırılacak. Yönetim daha önce bu oyuncuyu yeni sezon planlamasında düşünmüyordu.

Sayfa Yükleniyor...