Kritik günler!

Fenerbahçe'de gözler sözleşmeleri biten oyuncuların durumuna çevrildi. Öne çıkan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın durumları belirsizliğini koruyor.

NTV Spor 29.05.2016 - 20:46
Kritik günler!

Fenerbahçe'de sözleşmeleri biten oyuncuların durumları hala netleşmiş değil. Taraftar özellikle 31 Mayıs'ta sözleşmeleri sona erecek isimlerden Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın durumlarını merakla bekliyor. Bu oyuncuların sözleşmelerinin henüz uzatılmamış olması ise kafalarda soru işareti yaratmış durumda.

Fenerbahçe yönetiminin Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut ile masaya oturmak istememesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi. Daha önce Gökhan ile birebir görüşme yapılmış ve Gökhan'a ‘Devam et' mesajı verilmişti. Bu görüşmede el sıkışılsa da taraflar ücret ve kontrat süresi gibi maddelerde uzlaşamadı.

Sarı lacivertli yönetimin Mehmet Topal ile menajeri Batur Altıparmak olmadan yaptığı ilk görüşmeden karşılıklı devam edilmesi görüşü çıkmıştı. Ancak sonrasında menajerin de dahil olduğu detay görüşmelerinde henüz sona gelinmiş değil.

Yönetim birkaç gün içinde başta Gökhan Gönül ve Mehmet Topal olmak üzere sözleşmesi biten diğer oyuncuların durumlarıyla ilgili seri görüşmeler yapacak.

Fenerbahçe'de sözleşmeleri biten oyunculardan sadece Michal Kadlec'in durumu netleşti. Takımdan ayrılarak Sparta Prag'a giden Kadlec geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan taraftara veda mesajı da yayımlamıştı.

Sayfa Yükleniyor...