Real Madrid'e gönderme!

Real Madrid, son 3 yılda ikinci kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşarken bu başarı Katalunya merkezli Sport Gazetesi'nin fazla ilgisini çekmedi. Sport, Barcelona'nın sezonu dört, Real Madrid'in ise bir kupayla tamamladığını okuyucularına hatırlattı.

NTV Spor 30.05.2016 - 12:08
Real Madrid'e gönderme!

Real Madrid ile Barcelona arasındaki rekabet sınır tanımıyor. Sadece İspanya'da değil, dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca taraftarı olan iki dev kulüp, elde ettiği başarılarla Avrupa futboluna damgasını vurmuş durumda.

İki takım arasındaki bu rekabet İspanyol basınına da yansıyor. Öyle ki; Real Madrid'in son 3 yılda elde ettiği ikinci Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından Katalunya merkezli Sport Gazetesi, eflatun-beyazlı ekibin bu önemli başarısı yerine farklı bir kapak sayfasıyla okuyucularının karşısına çıktı.

Gazete, birinci sayfasında hazırladığı grafikle Barcelona'nın sezonu 4, Real Madrid'in ise 1 kupayla tamamladığını hatırlattı.

Katalan ekibin bu sezon içerisinde lig, Kral Kupası, Kulüpler Dünya Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleri yaşadığını yazan Sport, "Kazanan Barça" başlığını kullandı.

İspanyol basınının dört önemli spor gazetelerinden AS ve Marca, Madrid merkezli olması nedeniyle Real Madrid'e Sport ve Mundo Deportivo da Katalunya merkezli olması nedeniyle Barcelona'ya yakınlığıyla biliniyor.

Sayfa Yükleniyor...