Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun!

Fenerbahçe'de son günlerin gündemi iç transfer. İç transferde Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'e öncelik verilirken, Bruno Alves ile Cagliari ilgileniyor. Dış transferde ise Emre Mor ve Daniel Agger isimleri öne çıkıyor.

NTV Spor 31.05.2016 - 10:01
Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun!
Yeni sezon planlaması için çalışan Fenerbahçe görüşmelerini sürdürüyor. İç transferde Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile görüşmeleri öne çıkaran yönetim, Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'u devre dışı bırakınca sorun yaşadı. Mehmet Topal ile sözleşme detaylarında henüz anlaşma sağlanamazken, iki oyuncuyla da olumlu veya olumsuz sonuç alınamadı.

Sözleşmesi biten diğer oyuncu Bruno Alves'i de makul bir ücret karşılığında kadroda tutmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, henüz olumlu yanıt alamadı. Alves kendisini isteyen Porto ve Cagliarı takımlarının da tekliflerini değerlendirerek son kararını verecek.
Dış transferde ise Fenerbahçe yönetiminin ilk hedefleri Daniel Agger ve Emre Mor. Emre'nin menajeri ile bizzat görüşen Aziz Yıldırım, olumlu yanıt alsa da Nordsjealland kulübüyle bonservis pazarlıkları sürüyor.

Simon Kjaer'in Danimarka milli takımından arkadaşı Agger ise futbolu bırakmakla teklifleri değerlendirmek arasında kalmış durumda. 31 yaşındaki futbolcu ya futbolu erken yaşta bırakacak ya Fenerbahçe'de as oyuncu olacak ya da kendisini isteyen bir diğer kulüp olan Milan'da yedek oturacak.  Sarı lacivertliler bu transfer için oyuncunun kararını bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...