Kolarov ve Mas radarda!

Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sol bek transferi için de temaslara başladı. Siyah-beyazlılar Manchester City'den Alexander Kolarov ve San Lorenzo takımında Emanuel Mas için girişimlere bulunuyor.

NTV Spor 31.05.2016 - 15:08
Kolarov ve Mas radarda!

Sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, stoper arayışlarının ardından sol bek için de girişimlere başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda savunmanın sol kanadını yeni bir isimle güçlendirmeyi amaçlayan siyah-beyazlılar, 2 futbolcuyu gündemine aldı.

İlk olarak Manchester City forması giyen Alexander Kolarov için teklifte bulunan yönetim, İngiliz ekibinin belirleyeceği bonservis bedelini bekliyor. Teknik direktörlük koltuğuna Pep Guardiola'yı oturtan City yönetimi, İspanyol çalıştırıcının hazırlayacağı rapora göre son kararını verecek. İngiliz ekibi ile 2 yıl daha mukvelesi bulunan Sırp oyuncu, teklife olumlu yaklaşırken, kulüplerin anlaşması halinde siyah-beyazlı takıma imza atması tahmin ediliyor.

Beşiktaş'ın sol bek için belirlediği diğer adayı ise Arjantin'in San Lorenzo takımında forma giyen Emanuel Mas. İzleme komitesi tarafından bir süredir takip edilen Mas, teknik heyetin olumlu rapor verdiği oyuncular arasında yer alıyor.

Yönetim Kolarov transferinde olumlu sonuç alamaz ise Emanuel Mas'a resmi teklifini sunacak. 3 sezondur San Lorenzo forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Beşiktaş Mas'ı transfer etmesi durumunda Arjantin ekibine bonservis ödenmeyecek.

Sayfa Yükleniyor...