"Derdim tek kuruş değil! Başkan gerçekleri biliyor"

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı uzun süredir tartışılan Mario Gomez'den yeni açıklamalar geldi. Gomez, derdinin para olmadığını ifade ederken, kulüpten transfer hamleleri beklediğini açıkladı.

NTV Spor 03.06.2016 - 10:54
"Derdim tek kuruş değil! Başkan gerçekleri biliyor"
Fatih Demireli – Geçtiğimiz sezon attığı 26 golle Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez'den geleceği ile ilgili yeni açıklamalar geldi.
 
Bild gazetesine konuşan Gomez, taraftara seslenerek, "Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para değil, tek kuruş bile derdim değil. Başkan gerçekleri biliyor" diye konuştu.
 
"DAHA GÜÇLÜ BİR BEŞİKTAŞ İSTİYORUM"
Beşiktaş'taki geleceğini kulübün politikası belirleyeceğini ifade eden Gomez, daha güçlü bir Beşiktaş istediğini açıkladı: "Şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var, ben 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarım kulüp doğru karar verir" dedi.
 
"OLACAKLAR ÇOK DA UMRUMDA DEĞİL"
Beşiktaş'ta istekleri yerine gelmediği taktirde olacaklar hakkında da konuşan Gomez, "Kariyerimin son düzlüğüne girdim. Bundan sonra olacaklar çok da umrumda değil. Avrupa Şampiyonası esnasında gelecek sezonla ilgili kendimi strese sokmayacağım" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...