Albayrak'tan transfer müjdesi!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Mario Gomez'in kulübün transfer politikasıyla ilgili açıklamalarını "iyi niyetli" olarak değerlendirdi. Albayrak, Gomez'in düşüncesiyle yönetimin fikrinin örtüştüğünü ifade ederken, savunmaya 4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

NTV Spor 03.06.2016 - 15:55
Albayrak'tan transfer müjdesi!

Beşiktaş Kulübü'nün basın sözcüsü Metin Albayrak, Mario Gomez'in açıklamalarını değerlendirdi.

Albayrak, Alman golcünün kulübün transfer politikası ile ilgili sözlerini "İyi niyetle yapılmış bir konuşma" olarak değerlendirdi.

Albayrak, "Hiçbir futbolcu başkan'a yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez. Biz dahil kimse kendini bu takımın önünde ve üstünde göremez. Burada önemli olan Gomez'in bu sözleri hangi niyetle söylediğidir. Kendisi bu konuyu başkanla konuştu. Başkan da bu konuşmadan sonra Gomez'in takımda kalması yönünde çaba gösterdiğine göre, iyi niyetle yapılmış bir konuşma olarak değerlendiriyoruz. Kendini takımın üzerinde gören bir anlayışı olsaydı, tavrımız başka olurdu" dedi.

"GOMEZ İLE DÜŞÜNCELERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR"
Hedeflerinin Avrupa'da başarıya ulaşacak bir kadro kurmak olduğunu ifade eden Metin Albayrak, "Sadece Şampiyonlar Ligi değil ondan sonraki senelerde mutlaka bir Avrupa Kupası kazacak kadro kurmak için çalışıyoruz. Yani Gomez'in düşünceleri ile yapmak istediğimiz transferler birbiri ile örtüşüyor" diye konuştu.

TRANSFER MÜJDESİ
Savunma hattına takviye yapacaklarını dile getiren Albayrak, 4 yeni ismi renklerine bağlayacaklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...