Pep'ten beklentiler yükseldi!

Manchester City yönetimi, yeni menajer Pep Guardiola’dan büyük başarılar bekliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Haldun el Mübarek, Katalan menajerin takımı başka bir seviyeye taşıyacağından emin olduklarını dile getirdi.

NTV Spor 06.06.2016 - 14:06
Pep'ten beklentiler yükseldi!

Manchester City yönetimi, yeni menajeri Pep Guardiola yönetiminde büyük başarıların hayalini kuruyor. Yönetim kurulu başkanı Haldun el Mübarek; "Takımın başına günümüz futbolunun en iyi menajerlerinden birini getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Guardiola'nın takımı bambaşka bir seviyeye taşıyacağını düşünüyoruz" dedi.

Görevinden ayrılan Manuel Pellegrini'ye verdiği hizmetler için teşekkür eden el Mübarek, lig kupasını kazanmalarına ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamalarına karşın, geride kalan sezonu hayal kırıklığı olarak nitelendirdi.

 Pep Guardiola, Barcelona'da üst üste 3 kez La Liga şampiyonluğu yaşamış; 2 kez de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı. Katalan teknik adam, Bayern Münih'i de üst üste 3 kez Bundesliga şampiyonluğuna taşımıştı. Bununla birlikte Alman ekibi, Devler Ligi'ne 3 kez yarı finalde İspanyol rakipleri karşısında veda etmişti. Guardiola'nın yeni sezon öncesi ilk transfer hamlesi, 4 yıllık resmi sözleşme imzalanan İlkay Gündoğan olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...