Yeni adresi Borussia Dortmund!

Türkiye'nin Karadağ'ı 1-0 yendiği maçta gösterdiği performansla Ay-Yıldızlılar'ın Euro 2016 kadrosuna seçilen Emre Mor, Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 07.06.2016 - 15:04
Yeni adresi Borussia Dortmund!

Türkiye'nin Karadağ'ı 1-0 yendiği maçta gösterdiği performansla Ay-Yıldızlılar'ın Euro 2016 kadrosuna seçilen Emre Mor, Borussia Dortmund'da... 18 yaşındaki oyuncu yeni ekibine 5 yıllık sözleşme imzaladı.


Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorg, Emre Mor'la ilgili, "Yetenekli ve çok yönlü bir oyuncu. Gelişim için büyük potansiyele sahip" dedi.

Emre Mor da yeni takımını överken, "Borussia Dortmund, benzersiz taraftarıyla Avrupa'nın en büyük takımlarından biri. Yeni arkadaşlarımla tanışıp, sezona başlamayı ve ilk maçıma çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Dortmund, transferin mali detayları hakkında açıklama yapmazken, Alman basınının bir bölümü Nordsjaelland'den transfer edilen Emre için  Danimarka ekibine 9 bir bölümü ise 16 milyon Euro ödeneceği iddia etti.

EMRE MOR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Emre Mor transferiyle ilgili düşüncelerini instagram hesabından dile getirdi. Mutlu olduğunu kaydeden Emre Mor, "Dortmund ailesinin bir parçası olmaktan ve dünyanın en büyük kulüplerinden birinde oynayacak olmaktan dolayı çok gururlu ve mutluyum. FC Nordsjaelland takımını ve etrafımda bana destek verenlere çok teşekkür ederim" açıklamalarını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...