"Her zaman kanıtladı, o en iyisi"

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, gelecek sezon birlikte çalışacağı Wayne Rooney'ye övgüler yağdırdı. Portekizli Menajer Rooney'yi; "İngiltere Milli Takımı’nın en iyi oyuncusu" olarak nitelendirdi.

NTV Spor 09.06.2016 - 12:19
"Her zaman kanıtladı, o en iyisi"

Chelsea'ye çalıştırdığı dönemde Wayne Rooney'yi transfer etmeye çalışan Jose Mourinho, golcü oyuncu ile gelecek sezon Manchester United'da biraraya gelecek. Mourinho, İngiltere Milli Takımı'ndaki rolü tartışma konusu olan Rooney'yi ne kadar güvendiğini şimdiden ortaya koydu. Golcü oyuncunun, ilk 11'de yer alıp alması gerektiği tartışmaları hakkında fikri sorulan Mourinho; "Rooney, geçmişte de bugün de İngiltere'nin en iyi oyuncusu. Bunu son 10 yılda her seferinde kanıtladı" dedi.

13 yıldır Manchester United forması giyen Wayne Rooney de Jose Mourinho ile çalışmayı heyecanla bekliyor. 30 yaşındaki oyuncu, Premier Lig'de United ve futbola başladığı Everton dışında hiçbir kulübün formasını giymeyeceğini vurguladı.
United ile Everton, 3 Ağustos'ta Old Trafford'da Rooney'nin parlak kariyerini onurlandırmak üzere karşı karşıya gelecek.


 

Sayfa Yükleniyor...